Želite pristup celokupnom sadržaju? Prijavite se ili napravite nalog!Dobrodosli u TT Medik!

Program za negu rana

ConvaTec program za negu rana namenjen je tretmanu kako akutnih, tako i hroničnih rana. Ove rane mogu nastati kao posledica različitih stanja i oboljenja kao što su oboljenja vena, dijabetes, nepokretnost, traumatske povrede, opekotine, hirurške intervencije i brojni drugi uzročnici.

Vlažno zarastanje rana

Moderne obloge za vlažno zarastanje rana danas su standard u zbrinjavanju rana i kompanija ConvaTec, idući u korak sa najsavremenijim preporukama i principima za lečenja rana, posebne napore ulaže u pronalaženje inovativnih materijala od kojih se obloge izrađuju – počevši od hidrokoloida, pa do najnovijih tehnoloških dostignuća - Hydrofiber® i Ag+ tehnologije.
Rezultat su proizvodi vrhunskog kvaliteta koji obezebeđuju stvaranje optimalnih uslova za zarastanje rana, ubrzavaju taj proces, sprečavaju širenje infekcije i istovremeno obezbeđuju komfor pacijentu. Široka paleta proizvoda – obloga za rane pruža mogućnost individualnog pristupa svakom pacijentu i adekvatno zbrinjavanje svih tipova rana u zavisnosti od karakteristika same rane – prisustvo infekcije, manje ili veće curenje iz rane, dimenzija i lokalizacija.
Supstance koje imaju moć upijanja sekreta iz rane pri čemu se stvara meki gel. Omogućavaju održavanje vlažne sredine u rani neophodne za zarastanje. Takođe, zbog svojih svojstava, obezbeđuju bezbolno uklanjanje obloge sa rane, bez oštećenja novonastalog tkiva.
Ova tehnologija omogućava da obloga snažno upija i zadržava u sebi sadržaj/sekret iz rane, nežno prekriva dno rane i stvara povoljne uslove za zarastanje.

Program za negu rana

Aquacel Ag

Aquacel

Granuflex

Granuflex Extra Thin

Granugel

Aquacel Foam

Bolnički program